PROGRAMA

XOVES 24 DE MARZO

AUDITORIO
10:00 Horas

MESA DE DEBATE:

QUE QUEREMOS SER? O FUTURO DO VIÑO EN GALICIA

Que diferencia os grandes viñedos e zonas de produción de outras de menor calidade?
Están definidas as condicións que debe ter un viñedo galego para ser de máxima calidade?
Deberíamos fixarnos en Francia?
Estas e outras preguntas analizaranse nesta mesa de debate na que participarán profesionais da sumillería, enoloxía, viticultura e directores e directoras de adegas e CRDO.

PRAZAS

Moi limitadas

PREZO

Actividade gratuíta *

SALA CIMABUE
11:00 Horas

VARIEDADES ESQUECIDAS DE GALICIA

Juanjo Figueroa. Revera Vinum

JUANJO FIGUEROA

Presidente de Agasu (Asociación Galega de Sumilleres), Juanjo Figueroa é director técnico e profesor no Curso Superior de Sumilleres Profesionais de Galicia no Instituto Galego do Viño e formador de formadores de Jerez. Do 2015 ao 2019 representou a Galicia no Campionato de España de Sumilleres. É copropietario da viñoteca-tapería Lume de Carozo, en Vigo. 

PEDRALONGA CAROLINA Caiño blanco.
MECOSO Espadeiro.
BRANCELLAO de Abadia da Cova, D. O. Ribeira Sacra.
VULPES VULPES Raposo.
A ZAMARRICA Couto Mixto.

PRAZAS

Moi limitadas

SALA CIMABUE
12:00 Horas

PRESENTACIÓN REGINA VIARIUM

Para acceder ás actividades gratuítas (previo rexistro) é necesario mercar unha entrada, un bono ou asistir a calquera outra actividade de pago.