CONFERENCIANTES

Ponentes Revera Vinum

Alberto nanclares

XOVES 24 DE MARZO  10:00 HORAS

Que queremos ser? O futuro do viño en Galicia.

AUDITORIO

>>>>>>>>>>

Ponentes Revera Vinum

Alberto Varela

MARTES 22 DE MARZO 10:00 HORAS

Dirixirá a cata do último viño en copa e en “cunca” de barro de Buño.

SALA COLUMNAS

>>>>>>>>>>

Ponentes Revera Vinum

ALEJANDRO PAADÍN

MÉRCORES 23 DE MARZO 17:00 HORAS

Presentación e exposición de viños de IXP de Galicia.

SALA COLUMNAS

>>>>>>>>>>

Ponentes Revera Vinum

Alfredo Fernández

MARTES 22 DE MARZO 10:00 HORAS

Introdución á historia e ás tinallas no mundo do viño e breve historia da relación do barro e o viño.

SALA COLUMNAS

>>>>>>>>>>

Álvaro Bueno

MARTES 22 DE MARZO 12:00 HORAS

Presentación e análise dos climas no mundo do viño, como afectan e que tipos de climas danse en Galicia.

SALA CIMABUE

>>>>>>>>>>

Ponentes Revera Vinum

Ana Méndez

XOVES 24 DE MARZO  10:00 HORAS

Que queremos ser? O futuro do viño en Galicia.

AUDITORIO

>>>>>>>>>>

Diego Viaño

MARTES 22 DE MARZO 12:00 HORAS

Moderador do debate posterior.

SALA CIMABUE

>>>>>>>>>>

Eva Pizarro

MÉRCORES 23 DE MARZO 18:30 H.
XOVES 24 DE MARZO  10:00 H.

SALA CIMABUE

>>>>>>>>>>

AUDITORIO

>>>>>>>>>>

Ponentes Revera Vinum

Fran Gorín

MARTES 22 DE MARZO 10:00 HORAS

Introdución á historia e ás tinallas no mundo do viño e breve historia da relación do barro e o viño.

SALA COLUMNAS

>>>>>>>>>>

Ponentes Revera Vinum

Guillermo Cruz

XOVES 24 DE MARZO  10:00 HORAS

Que queremos ser? O futuro do viño en Galicia.

AUDITORIO

>>>>>>>>>>

Ponentes Revera Vinum

Iria Otero

MARTES 22 DE MARZO 10:00 HORAS

Introdución á historia e ás tinallas no mundo do viño e breve historia da relación do barro e o viño.

SALA COLUMNAS

>>>>>>>>>>

Ponentes Revera Vinum

José CrusaT

MARTES 22 DE MARZO 10:00 HORAS

Introdución á historia e ás tinallas no mundo do viño e breve historia da relación do barro e o viño.

SALA COLUMNAS

>>>>>>>>>>

Ponentes Revera Vinum

Juan M. Casares

XOVES 24 DE MARZO  10:00 HORAS

Que queremos ser? O futuro do viño en Galicia.

AUDITORIO

>>>>>>>>>>

Ponentes Revera Vinum

Juan Vázquez

XOVES 24 DE MARZO  10:00 HORAS

Que queremos ser? O futuro do viño en Galicia.

AUDITORIO

>>>>>>>>>>

Ponentes Revera Vinum

Juanjo Figueroa

XOVES 24 DE MARZO 11:00 HORAS

SALA CIMABUE

>>>>>>>>>>

Ponentes Revera Vinum

LUÍS PAADÍN

MÉRCORES 23 DE MARZO 10:00 HORAS

Presentación e exposición de escumosos de Galicia. Cata de 10/12 espumosos.

SALA COLUMNAS

>>>>>>>>>>

Ponentes Revera Vinum

María Campos

MÉRCORES 23 DE MARZO 18:30 H.

Cinco mulleres profesionais do mundo do viño catarán os seus dous viños galegos a recomendar.

SALA CIMABUE

>>>>>>>>>>

Ponentes Revera Vinum

María Garrido

MÉRCORES 23 DE MARZO 18:30 H.

Cinco mulleres profesionais do mundo do viño catarán os seus dous viños galegos a recomendar.

SALA CIMABUE

>>>>>>>>>>

Ponentes Revera Vinum

María Rey

MÉRCORES 23 DE MARZO 18:30 H.

Cinco mulleres profesionais do mundo do viño catarán os seus dous viños galegos a recomendar.

SALA CIMABUE

>>>>>>>>>>

Ponentes Revera Vinum

Mercedes González

MÉRCORES 23 DE MARZO 18:30 H.

Cinco mulleres profesionais do mundo do viño catarán os seus dous viños galegos a recomendar.

SALA CIMABUE

>>>>>>>>>>

Ponentes Revera Vinum

Nacho González

MARTES 22 DE MARZO 10:00 HORAS

Introdución á historia e ás tinallas no mundo do viño e breve historia da relación do barro e o viño.

SALA COLUMNAS

>>>>>>>>>>

Ponentes Revera Vinum

Pablo Vidal

MARTES 22 DE MARZO 12:00 HORAS

Presentación e análise dos climas no mundo do viño, como afectan e que tipos de climas danse en Galicia.

SALA CIMABUE

>>>>>>>>>>

Ponentes Revera Vinum

Rafael Palacios

MÉRCORES 23 DE MARZO 12:00 H.

Ponentes Revera Vinum

Robustiano Fariña

MARTES 22 DE MARZO 10:00 HORAS

Introdución á historia e ás tinallas no mundo do viño e breve historia da relación do barro e o viño.

SALA COLUMNAS

>>>>>>>>>>

Ponentes Revera Vinum

Salomé Beiroa

MARTES 22 DE MARZO 18:30 HORAS

Catadora de queixos galegos con DOP.

RESTAURANTE

>>>>>>>>>>

Ponentes Revera Vinum

Toni Gerez

MARTES 22 DE MARZO 18:30 HORAS

Mestre indiscutible na cata de viños e queixos, dirixe o Castell  Perelada Restaurant.

RESTAURANTE

>>>>>>>>>>

Ponentes Revera Vinum

Xosé Lois Sebio

XOVES 24 DE MARZO  10:00 HORAS

Que queremos ser? O futuro do viño en Galicia.

AUDITORIO

>>>>>>>>>>

Ponentes Revera Vinum

Xurxo Alba

MARTES 22 DE MARZO 12:00 HORAS

Presentación e análise dos climas no mundo do viño, como afectan e que tipos de climas danse en Galicia.

SALA CIMABUE

>>>>>>>>>>

#ReveraVinum

A primeira edición do evento do viño galego

Revera Vinum aposta por unha experiencia sensorial onde o viño, a terra, as adegas, as historias e as singularidades de cada lugar e colleita son os protagonistas deste evento único.