CONFERENCIANTES

Alberto nanclares
XOVES 24 DE MARZO 10:00 HORAS
Que queremos ser? O futuro do viño en Galicia.
AUDITORIO
>>>>>>>>>>

Alberto Varela
MARTES 22 DE MARZO 10:00 HORAS
Dirixirá a cata do último viño en copa e en “cunca” de barro de Buño.
SALA COLUMNAS
>>>>>>>>>>

ALEJANDRO PAADÍN
MÉRCORES 23 DE MARZO 17:00 HORAS
Presentación e exposición de viños de IXP de Galicia.
SALA COLUMNAS
>>>>>>>>>>

Alfredo Fernández
MARTES 22 DE MARZO 10:00 HORAS
Introdución á historia e ás tinallas no mundo do viño e breve historia da relación do barro e o viño.
SALA COLUMNAS
>>>>>>>>>>

Álvaro Bueno
MARTES 22 DE MARZO 12:00 HORAS
Presentación e análise dos climas no mundo do viño, como afectan e que tipos de climas danse en Galicia.
SALA CIMABUE
>>>>>>>>>>

Ana Méndez
XOVES 24 DE MARZO 10:00 HORAS
Que queremos ser? O futuro do viño en Galicia.
AUDITORIO
>>>>>>>>>>

Diego Viaño
MARTES 22 DE MARZO 12:00 HORAS
Moderador do debate posterior.
SALA CIMABUE
>>>>>>>>>>

Eva Pizarro
MÉRCORES 23 DE MARZO 18:30 H.
XOVES 24 DE MARZO 10:00 H.
SALA CIMABUE
>>>>>>>>>>
AUDITORIO
>>>>>>>>>>

Fran Gorín
MARTES 22 DE MARZO 10:00 HORAS
Introdución á historia e ás tinallas no mundo do viño e breve historia da relación do barro e o viño.
SALA COLUMNAS
>>>>>>>>>>

Guillermo Cruz
XOVES 24 DE MARZO 10:00 HORAS
Que queremos ser? O futuro do viño en Galicia.
AUDITORIO
>>>>>>>>>>

Iria Otero
MARTES 22 DE MARZO 10:00 HORAS
Introdución á historia e ás tinallas no mundo do viño e breve historia da relación do barro e o viño.
SALA COLUMNAS
>>>>>>>>>>

José CrusaT
MARTES 22 DE MARZO 10:00 HORAS
Introdución á historia e ás tinallas no mundo do viño e breve historia da relación do barro e o viño.
SALA COLUMNAS
>>>>>>>>>>

Juan M. Casares
XOVES 24 DE MARZO 10:00 HORAS
Que queremos ser? O futuro do viño en Galicia.
AUDITORIO
>>>>>>>>>>

Juan Vázquez
XOVES 24 DE MARZO 10:00 HORAS
Que queremos ser? O futuro do viño en Galicia.
AUDITORIO
>>>>>>>>>>

Juanjo Figueroa
XOVES 24 DE MARZO 11:00 HORAS
SALA CIMABUE
>>>>>>>>>>

LUÍS PAADÍN
MÉRCORES 23 DE MARZO 10:00 HORAS
Presentación e exposición de escumosos de Galicia. Cata de 10/12 espumosos.
SALA COLUMNAS
>>>>>>>>>>

María Campos
MÉRCORES 23 DE MARZO 18:30 H.
Cinco mulleres profesionais do mundo do viño catarán os seus dous viños galegos a recomendar.
SALA CIMABUE
>>>>>>>>>>

María Garrido
MÉRCORES 23 DE MARZO 18:30 H.
Cinco mulleres profesionais do mundo do viño catarán os seus dous viños galegos a recomendar.
SALA CIMABUE
>>>>>>>>>>

María Rey
MÉRCORES 23 DE MARZO 18:30 H.
Cinco mulleres profesionais do mundo do viño catarán os seus dous viños galegos a recomendar.
SALA CIMABUE
>>>>>>>>>>

Mercedes González
MÉRCORES 23 DE MARZO 18:30 H.
Cinco mulleres profesionais do mundo do viño catarán os seus dous viños galegos a recomendar.
SALA CIMABUE
>>>>>>>>>>

Nacho González
MARTES 22 DE MARZO 10:00 HORAS
Introdución á historia e ás tinallas no mundo do viño e breve historia da relación do barro e o viño.
SALA COLUMNAS
>>>>>>>>>>

Pablo Vidal
MARTES 22 DE MARZO 12:00 HORAS
Presentación e análise dos climas no mundo do viño, como afectan e que tipos de climas danse en Galicia.
SALA CIMABUE
>>>>>>>>>>

Pili Fernández
MARTES 22 DE MARZO 17:00 HORAS

Robustiano Fariña
MARTES 22 DE MARZO 10:00 HORAS
Introdución á historia e ás tinallas no mundo do viño e breve historia da relación do barro e o viño.
SALA COLUMNAS
>>>>>>>>>>

Salomé Beiroa
MARTES 22 DE MARZO 18:30 HORAS
Catadora de queixos galegos con DOP.
RESTAURANTE
>>>>>>>>>>

Toni Gerez
MARTES 22 DE MARZO 18:30 HORAS
Mestre indiscutible na cata de viños e queixos, dirixe o Castell Perelada Restaurant.
RESTAURANTE
>>>>>>>>>>

Xosé Lois Sebio
XOVES 24 DE MARZO 10:00 HORAS
Que queremos ser? O futuro do viño en Galicia.
AUDITORIO
>>>>>>>>>>

Xurxo Alba
MARTES 22 DE MARZO 12:00 HORAS
Presentación e análise dos climas no mundo do viño, como afectan e que tipos de climas danse en Galicia.
SALA CIMABUE
>>>>>>>>>>
#ReveraVinum
A primeira edición do evento do viño galego
Revera Vinum aposta por unha experiencia sensorial onde o viño, a terra, as adegas, as historias e as singularidades de cada lugar e colleita son os protagonistas deste evento único.

